En keksinyt mitään muuta lahjaa – lahjakortti

20,00 600,00 

Mä maksan postituksen jos ostat yli 50 eurolla!

Tämä on sellainen paskojen lahjojen paraati. Toimitetaan sähköisenä.

Poista
Separate multiple email addresses with a comma.
500 characters remaining
Up to a year from today
Quantity: 1
1 to each recipient
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Kalsarit -lahjakortti on eniten toivottu ja vähiten odotettu lahja. Tämä on paras tapa ostaa jotain toiselle, jonka voi käyttää vain yhteen tuotteeseen ja aina joutuu pistämään myös omaa rahaa koska nää kortit on hinnoiteltu just sitä miettien, et rahaa jää joko yli tai alle. Mutta arvostetuin lahja on sellainen jossa joutuu vähän itsekin kärsimään.

Lahjakortti toimii sähköisenä kuten duracell pupu. Annat pyydettävät tiedot oikein, niin lahjakortti lentää lankoja pitkin vastaanottajan sähköpostiin. Siinä on mukana koodi, joka pitää antaa kun haluaa maksaa. Jos sen koodin jakaa sitten facebookissa tai firman pikkujouluissa niin sitten ei tarvitse ihmetellä miksi se lahjakortin saldo on nolla.

Jos haluat olla ovela ja tulostaa lahjakortin, niin lähetä se itsellesi eli laita saajan sähköpostiosoitteeksi oma osoitteesi. Näin lahjakortti singahtaa omaan sähköpostiisi, josta voit sitten tulostella ulostella sen paperille. Saajan nimeksi kannattaa laittaa oikean saajan nimi, koska muuten se luulee, että laitoit lahjan kiertoon. Mikä ei välttämättä ole huono idea.

Lisätiedot

Gift Card Amount

20 €, 50 €, 100 €, 300 €, 600 €

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.